utorak, 12. rujna 2017.

LIJEPA, PAMETNA, ZAVODLJIVA A SAMA: 7 razloga zašto muškarci izbjegavaju NAJBOLJE DJEVOJKE..


Odavno su prošla vremena kada je ženi potrebna zaštita muškarca. Moderne su žene čvrste i samopouzdane, tačno znaju šta žele i neće ulaziti u vezu tek toliko da nisu same.
Brojni su razlozi zašto se neko može osećati usamljeno. Ali, jeste li primetili da je velik broj lepih, privlačnih i uspešnih žena “na čekanju”? Njima je, izgleda, teže pronaći srodnu dušu, iako bi se mislilo kako barem te idealne žene mogu da imaju koga požele.
Ovo su najčešći razlozi zbog kojih su savršene žene još uvek same:
Same su sebi dovoljne
Odavno su prošla vremena kada je ženi potrebna zaštita muškarca. Moderne su žene čvrste i samopouzdane, tačno znaju šta žele i neće ulaziti u vezu tek toliko da nisu same. Njima, zapravo, biti sama i ne predstavlja problem.
Ne mogu sebi da priušte gubljenje vremena
Pametne i sofisticirane žene donose odluke vrlo brzo pa, ako im se muškarac ne čini kao materijal za brak, beže glavom bez obzira. Veze bez budućnosti njih ne zanimaju. Dok su neke u tridesetima već udate, razvedene i s decom, druge još čekaju i traže pravoga.
Imaju umišljene komplekse
Nažalost, idealne žene su perfekcionistkinje pa su sklonije nižem samopouzdanju i razvijanju ličnih kompleksa bez temelja. Tako ćete videti punačku ženu u helankama s uzorkom leoparda, a vitka devojka će se bojati da obuče minić.
Možda nisu materijal za brak
Muškarci uglavnom traže ženu koja će se brinuti o njima i domaćistvu, neku koja neće biti u središtu pažnje gde god se pojavi. To je isto jedan od razloga zašto su idealne žene dugo same.
Verovatno se fokusiraju na svoju samoću
Ako već na prvom sastanku devojka pokazuje kakvu venčanicu želi, prepričava svoju viziju savršenog medenog meseca i slično, najverovatnije će to biti i poslednji sastanak. Muškarci se mogu preplašiti takvih direktnih uleta jer im to deluje kao očajnički potez. Dotične su devojke preopterećene razmišljanjem o braku, a zapravo se pogrešno fokusiraju na to kako su same.
Njihova lepota privlači pogrešne
Idealne žene teže nalaze partnera i zato što im se previše nabacuju muškarci s neozbiljnim namerama, a ozbiljni se boje odbacivanja jer im se takve žene čine nedostižnima.
Možda se samo previše boje
Odbijanjem ili ignorisanjem svih muškaraca koji pokažu interesovanje, mogle bi da propuste priliku da upoznaju srodnu dušu. Mnoge žene misle da će znati je li on onaj pravi iste sekunde kada ga vide, ali to nije tako. Veze su pitanje pokušaja i greške i toga niko ne bi trebalo da se boji, piše Bright Side.
(net.hr)

Nema komentara:

Objavi komentar